Projectes europeus

Després d'una reeixida participació en el projecte BYPAD l’any 2007, CINESI va decidir fer un pas endavant per involucrar-se de manera més activa en projectes europeus. La base de tots els projectes en els quals ha participat CINESI és l’intercanvi d’informació, experiències i coneixements entre socis d’arreu d’Europa.

Arran dels diferents projectes en el quals ha intervingut, CINESI ha establert una estreta col·laboració amb empreses, consultories, Administracions públiques i Universitat d’arreu del continent europeu.

La participació en aquest tipus de projectes permet a CINESI estar a l’avantguarda de les novetats en la gestió i planificació de la mobilitat i el transport a nivell europeu.

El rol de CINESI en aquests projectes ha estat molt variat: des de coordinar i liderar projectes (SEEMORE i BIOSIRE), a ser responsables de paquets de treball específics (ADVANCE i BENEFIT), donar assistència tècnica a Administracions públiques (PUSH&PULL i SUGAR) o ser els garants últims de la implementació a escala regional i/o local (BYPAD i MOBILS).

Advance

Advance

Certificació de Plans de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS)

Seemore

Seemore

Gestió de la mobilitat en destinacions turístiques

Bypad

Bypad

Polítiques de mobilitat en bicicleta

Benefit

Benefit

Gestió de la mobilitat als centres de treball

Sugar

Sugar

Distribució urbana de mercaderies

Biosire

Biosire

Eficiència energètica en el transport

Mobils

Mobils

Mobilitat associada als centres sanitaris