Projectes europeus

Després d'una reeixida participació en el projecte BYPAD l’any 2007, CINESI va decidir fer un pas endavant per involucrar-se de manera més activa en projectes europeus. La base de tots els projectes en els quals ha participat CINESI és l’intercanvi d’informació, experiències i coneixements entre socis d’arreu d’Europa.

Arran dels diferents projectes en el quals ha intervingut, CINESI ha establert una estreta col·laboració amb empreses, consultories, Administracions públiques i Universitat d’arreu del continent europeu.

La participació en aquest tipus de projectes permet a CINESI estar a l’avantguarda de les novetats en la gestió i planificació de la mobilitat i el transport a nivell europeu.

El rol de CINESI en aquests projectes ha estat molt variat: des de coordinar i liderar projectes (SEEMORE i BIOSIRE), a ser responsables de paquets de treball específics (ADVANCE i BENEFIT), donar assistència tècnica a Administracions públiques (PUSH&PULL i SUGAR) o ser els garants últims de la implementació a escala regional i/o local (BYPAD i MOBILS).

Advance

Advance

Responsables del paquet de treball d’avaluació

Push & Pull

Push & Pull

Assistència tècnica a l’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT)

Biosire

Biosire

Líders del projecte i responsables dels paquets de treball de Gestió i Implementació

Benefit

Benefit

Responsables del paquet de treball d’avaluació

Sugar

Sugar

Assistència tècnica a l’Ajuntament de Palma de Mallorca